ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γερμανία: Τέσσερις νεκροί από την κακοκαιρία

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Τέσσερις νεκρούς, ανάμεσά τους και ένα 10χρονο αγόρι, μετρά η Γερμανία σε περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες λόγω της κακοκαιρίας.

Έντονα προβλήματα υπάρχουν στους αυτοκινητοδρόμους, όπου η ολισθηρότητα του οδοστρώματος προκαλεί έντονες δυσκολίες στην κίνηση στους αυτοκινητοδρόμους.

Προβλήματα και καθυστερήσεις παραμένουν και στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου οι επιβάτες εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται.

Σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Βαυαρίας δύο άνδρες σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε φορτηγό, επειδή η «παγωμένη» βροχή προκάλεσε μεγάλη ολισθηρότητα. Το ίδιο φαινόμενο προκάλεσε πολλά ακόμη τροχαία ατυχήματα στην περιοχή του Μονάχου, περιορισμένης ωστόσο σοβαρότητας.

Νεκρό 10χρονο αγόρι

Σε ημιορεινή περιοχή της Σαξονίας, λεωφορείο προσέκρουσε σε εκχιονιστικό μηχάνημα και στη συνέχεια σε δέντρο, προκαλώντας τον θάνατο ενός 10χρονου αγοριού, το οποίο επέβαινε στο λεωφορείο. Σοβαρά τραυματίστηκαν ο οδηγός και ένας ακόμη επιβάτης. Στη Βάδη-Βυρτεμβέργη ένας 57χρονος άνδρας δεν κατόρθωσε να χρησιμοποιήσει εγκαίρως το σύστημα πέδησης και συγκρούστηκε με λεωφορείο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο αεροδρόμιο του Μονάχου, το οποίο παρέμεινε κλειστό για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, οι πτήσεις διακόπηκαν σήμερα εκ νέου, λόγω του πάγου, ενώ το πτητικό πρόγραμμα παραμένει περιορισμένο.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση