ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γερή μπάζα για διαρρήκτη - «Σήκωσε» 12 χιλιάδες ευρώ

Στο κελί για τρεις μέρες ο 25χρονος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με λεία 12.050 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 40χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι διαρρήχθηκε η κατοικία της ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν και κλάπηκε μία τσάντα που βρισκόταν στο τραπέζι της και περιείχε το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα , κοσμήματα, ένα πορτοφόλι κόκκινο μέσα στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε πως η διάρρηξη έγινε από κλειστό παράθυρο υπνοδωματίου που αφέθηκε ανασφάλιστο.

Από τη σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις της, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Σημειώνεται πως για παρόμοιες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών είχαν συλληφθεί πριν κάποιο χρονικό διάστημα η μητέρα του νεαρού ο πατέρας και ο αδερφός του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X