ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φυλακή ο οδηγός λεωφορείου που «έσβησε» το χαμόγελο του Αντρέα

Μικρέ ζεις για πάντα «Μαχητής»

Ένα χαμόγελο έσβησε νωρίς, ένα παιδί μας αποχαιρέτησε γρήγορα και βιαστικά, ένα παλληκάρι «έτρεξε» στην γειτονιά των αγγέλων!

Οι πλείστοι από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο έχετε να θυμάστε τον δικό σας άνθρωπο που χάθηκε άδοξα. Ίσως να νιώθετε και αυτό το αγκάθι στην καρδιά που «τρυπάει» το αναθεματισμένο και ξύνει την πληγή. 

Το μοιραίο ατύχημα

Το θανατηφόρο συνέβη όταν λεωφορείο το οποίο  οδηγούσε 56χρονος (τότε) από τη Λάρνακα, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με κατεύθυνση από τα φώτα της ΑΔΕ Λάρνακας, προς τον Κυκλικό Κόμβο του Λιμανιού, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 17χρονος.

Ο Αντρέας από την σφοδρή σύγκρουση εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η απόφαση

Σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε τον 58χρονο σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και στέρησης άδειας οδηγού για 12 μήνες, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά πρόκληση θανάτου λόγω απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

«Τα αδέλφια δεν τα κλαίμε και δεν τα ξεχνάμε…»

Ο Αντρέας είχε δύο χαρακτηριστικά που δεν θα σβήσουν από την μνήμη όλων όσων των γνώρισαν. Το χαμόγελό του και η αγάπη του για την Ανόρθωση.

Και τα δύο πιστά στον μικρό! Η ομάδα του δεν τον «πρόδωσε» ποτέ είναι εκεί για αυτόν και είναι εκεί για αυτήν, μέσα από τραγούδια, πανό, συνθήματα με φόντο το χαμόγελό του…

«ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ... ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΙΚΡΕ ΜΑΧΗΤΗ ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΗΣ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X