ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρικιαστικές εικόνες στο κέντρο της Λευκωσίας - Δηλητηρίασαν περιστέρια (pics)

Η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

24news team

Απέναντι σε ένα ντροπιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι πολίτες στο κέντρο της Λευκωσίας, αφού δεκάδες περιστέρια βρίσκονταν πεθαμένα στο έδαφος λόγω κατανάλωσης δηλητηριασμένων σπόρων. Η καταγγελία δημοσιοποιήθηκε από τον υποψήφιο αντιδήμαρχο Λευκωσίας του Κινήματος Οικολόγων κ. Αντώνη Κουππαρή, με το κόμμα να βγάζει επίσημη ανακοίνωση ζητώντας την άμεση δράση της Αστυνομίας, καθώς όπως αναφέρει, «πρόκειται για μια πράξη που προκαλεί ερωτήματα ως προς τον λόγο που έγινε, ενώ θα πρέπει να θέσει σε εγρήγορση την Αστυνομία αλλά και τον Δήμο, εφόσον κίνδυνο διατρέχουν και μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο σημείο, άλλα κατοικίδια ζώα καθώς και αδέσποτες γάτες».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αποτροπιαστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου (18/05/24) καταστηματάρχες και επισκέπτες στους πεζόδρομους Λήδρας, Ονασαγόρου, στην οδό Ρηγαίνης αλλά και την πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της Λευκωσίας!

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον υποψήφιο αντιδήμαρχο Λευκωσίας του Κινήματος Οικολόγων κ. Αντώνη Κουππαρή, από τα ξημερώματα του Σαββάτου δεκάδες περιστέρια πέθαναν, λόγω κατανάλωσης δηλητηριασμένων σπόρων.

Πρόκειται για μια πράξη που προκαλεί ερωτήματα ως προς τον λόγο που έγινε, ενώ θα πρέπει να θέσει σε εγρήγορση την Αστυνομία αλλά και τον Δήμο, εφόσον κίνδυνο διατρέχουν και μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο σημείο, άλλα κατοικίδια ζώα καθώς και αδέσποτες γάτες.

Η ομάδα δράσης για τα ζώα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αναμένει ότι οι αρμόδιοι θα εντοπίσουν ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από μια τέτοια επικίνδυνη πράξη. Αν δεν δράσουν γρήγορα και προληπτικά, ίσως υπάρξουν χειρότερες συνέπειες.

Η σχετική ανάρτηση / Προσοχή! Σκληρές εικόνες

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X