ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Πάφου: Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες για την ζωή της 31χρονης

Άφαντος παραμένει ο εν διαστάσει σύζυγός της

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την ζωή της άτυχης 31χρονης γυναίκας από την Συρία, η οποία έχασε τη ζωή της την Δευτέρα (20/1) μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Φερόμενος δράστης, όπως έγινε γνωστό θεωρείται ο εν διστάσει σύζυγός της HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, τον οποίο η Αστυνομία καταζητεί από την πρώτη στιγμή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον εντοπίσει.

Όπως έγινε γνωστό, ο 42χρονος με την Ghada Al Nouri είχαν συχνά προστριβές ενώ για τον προβληματικό και βίαιο χαρακτήρα του φερόμενου δράστη, είχαν ενημερωθεί και οι συγγενείς της θανούσας.

Η άτυχη γυναίκα, είχε καταγγείλει τον 42χρονο στην Αστυνομία, για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα η υπόθεση είχε οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο όρισε για ακρόασή της την 24η Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται μάλιστα ότι, μετά την καταγγελία της θανούσας στην Αστυνομία, είχαν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα εναντίον του 42χρονου, όπως η απομάκρυνσή του από το σπίτι τους, μέχρι την ακρόαση της υπόθεσης, η παράδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων, η παρουσίασή του σε αστυνομικό σταθμό 2 φορές την εβδομάδα.

Η 31χρονη, φέρεται να γινόταν συχνά δέκτης της βίαιης συμπεριφορά του 42χρονου, ωστόσο φοβόταν να τον καταγγείλει.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι, στην 31χρονη είχε προταθεί να φιλοξενηθεί σε καταφύγιο ώστε να προστατευθεί, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε.

Άφαντος ο 42χρονος Σύρος

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό του HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, ο οποίος αναζητείται σε σχέση με τον φόνο της 31χρονης Ghada Al Nouri, πολύτεκνης μητέρας, ενώ στο ΤΑΕ έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, που διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως δεν εντοπίστηκε ακόμα ο αναζητούμενος, εν διαστάσει σύζυγος του θύματος. Υπάρχει, είπε, ένα χρονικό διάστημα κενό από τις 05:00 που τοποθετείται χρονικά η διενέργεια του εγκλήματος, μέχρι τις 11:30, που εντοπίστηκε η 31χρονη από λειτουργό του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Η Αστυνομία εκτιμά πως στο διάστημα αυτό των 6,5 ωρών ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος θα μπορούσε να διαφύγει από τις ελεύθερες περιοχές, διευκρινίζονται ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει από σημείο διέλευσης που δεν ελέγχεται από την Κυπριακή Δημοκρατία, αφού τα στοιχεία του είναι τοποθετημένα στο stop list.

Μητέρα από τα 14 της χρόνια η άτυχη 31χρονη

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών εκ των οποίων τα δύο ηλικίας 16 και 17 ετών, που διαμένουν στην Συρία.

Τα άλλα πέντε, είναι κάτω των 12 ετών. Τα τρία από τα πέντε παιδιά διέμεναν με την μητέρα τους.

Τα παιδιά που διέμεναν μαζί με την 31χρονη, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ μετά τον θάνατό της και τα πέντε της παιδιά που βρίσκονται στην Κύπρο, ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση