ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροτομής - Στραγγάλισε την Iryna

Κατέδειξε την αιτία θανάτου η νεκροτομή επί της σορού της 36χρονης

24news team

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της άτυχης Iryna Hurkaya. Ο δράστης φαίνεται ότι στραγγάλισε την 36χρονη. Επίσης η Iryna φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στην τραχηλική χώρα.

Αυτό είναι το πόρισμα της νεκροτομής, η οποία διενεργήθηκε την Τρίτη (13/10) από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλα Χαραλάμπους και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία:

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της Iryna Hurkaya, 36 ετών, από τη Λευκορωσία, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Η 36χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 12:15μ.μ. της Κυριακής (11/10), νεκρή στο σπίτι της, στη Λεμεσό, από μέλος της οικογένειάς της.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και ιατροδικαστές, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το θύμα φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου κατοίκου Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Βγήκε βόλτα την Παρασκευή - Εντοπίστηκε γυμνή σε λίμνη αίματος από το παιδί της:

Η 36χρονη Iryna ήταν μητέρα τριών παιδιών. Τα δύο μικρότερα παιδάκια της, ηλικίας 3 και 6 ετών, από την Παρασκευή πήγαν επίσκεψη στον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας, στην Πάφο. Το τρίτο της παιδί, ηλικίας 15 ετών, ήταν αυτός που την εντόπισε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της, μαζί με άλλο ένα οικείο πρόσωπο της 36χρονης.

Την Παρασκευή (9/10) η άτυχη γυναίκα, είχε βγει για βόλτα μαζί με φίλη της η οποία είναι και η νταντά των παιδιών της. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, φαίνεται να διαπράχθηκε το έγκλημα. Το χρονικό σημείο του φόνου, τοποθετείται εκείνη την στιγμή, αφού και ο 15χρονος γιος της Iryna, κατέθεσε στις Αρχές πως τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/10) άκουσε φωνές ενώ αυτός βρισκόταν στο δωμάτιό του, αλλά δεν έδωσε σημασία αφού υπέθεσε ότι αυτές προέρχονταν από έξω.

Η φίλη της 36χρονης, την έψαχνε εναγωνίως τις επόμενες ώρες, χωρίς ωστόσο να την εντοπίσει. Στην συνέχεια επισκέφθηκε το σπίτι της Iryna και κτύπησε την πόρτα, την οποία άνοιξε ο 15χρονος. Μαζί, μετέβησαν στην κρεβατοκάμαρα της 36χρονου, όπου την εντόπισαν να κείτεται νεκρή και χωρίς να φοράει ρούχα, σε λίμνη αίματος.

Αίματα σε άλλα σημεία του σπιτιού:

Εντός της οικίας εντοπίστηκαν αίματα και σε άλλα σημεία, πέραν από τον χώρο του υπνοδωματίου όπου εντοπίστηκε νεκρή.

Τα δύο σενάρια που εξετάζονται είναι, η Iryna να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο του σπιτιού, ή ο δράστης να ήταν αυτός που γέμισε τον χώρο με κηλίδες αίματος, μετά την διάπραξη του εγκλήματος.

Αυτός είναι ο 29χρονος που καταζητείται - Δεν πήγε δουλεία:

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Aistis Mikalauskas, 29 ετών, από τη Λιθουανία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Οκτωβρίου 2020, στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Πάντως, από την Παρασκευή (9/10) φαίνεται να χάθηκαν τ' αχνάρια του 29χρονου Aistis Mikalauskas από την Λιθουανία, τον οποίο η Αστυνομία καταζητεί σε σχέση με τον θάνατο της 36χρονης Iryna Hurkaya, από τη Λευκορωσία, που εντοπίστηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της την Κυριακή (11/10).

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος έχει να εμφανιστεί στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν στην Λεμεσό, από την Παρασκευή, ενώ ούτε στο σπίτι του βρέθηκε. Η μητέρα του 29χρονου, κλήθηκε για κατάθεση από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι είχε να τον δει δύο μέρες.

Ο 29χρονος ήταν πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι της 36χρονης, αφού φέρεται να απασχολούσε τα δύο μικρότερα παιδιά της, ηλικίας 3 και 6 ετών. Θυμίζουμε ότι τα δύο παιδάκια, από την Παρασκευή πήγαν επίσκεψη στον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας, στην Πάφο. Το τρίτο της παιδί, ηλικίας 15 ετών, ήταν αυτός που την εντόπισε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της, μαζί με άλλο ένα οικείο πρόσωπο της 36χρονης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X