ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Λάρνακας: Παραδόθηκε από τις κατοχικές αρχές και ομολόγησε

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις μετά την σύλληψη καταζητούμενου

24news team

Τρία άτομα, δύο προς τις αρχές της Δημοκρατίας και ένα προς το καθεστώς στα κατεχόμενα, παραδόθηκαν μέσω των ΗΕ, με την διαδικασία μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το έγκλημα. 

Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ των δύο που παραδόθηκαν, είναι ο J.S. που καταζητείτο στην ε/κ πλευρά για απαγωγή, ληστεία και δολοφονία. Πρόκειται για τον 26χρονο Ινδό που καταζητείτο για την υπόθεση που αφορά τον 33χρονο Popa Andrei από την Ρουμανία, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε την Τετάρτη (26/8).

Το πτώμα του άτυχου 33χρονου, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, φαίνεται να εντοπίστηκε στο σημείο, μετά από ομολογία συλληφθέντα για την υπόθεση και ύστερα από υπόδειξη σκηνής. 

Ο 33χρονος θυμίζουμε ότι αναζητείτο από τις Αρχές, ενώ για την υπόθεση, υπήρξαν εξ αρχής υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης.

Τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή που κατέληξε σε φόνο

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της μαρτυρία που αναφέρει ότι ο 33χρονος είχε σχέσεις με κύκλωμα για εικονικούς γάμους, αλλά και με άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, αναμένεται να διερευνήσουν όλα τα στοιχεία.

Το χρονικό της υπόθεσης: 

O 33χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του, γύρω στις 2.20μ.μ. της 22ας Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 (καταζητούμενος) και 25 χρόνων (πρώτος συλληφθέντας). Γύρω στις 3.20μ.μ. της ίδιας μέρας, ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας, τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού επιτέθηκαν εναντίον του, τον λήστεψαν, ενώ ήθελαν να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα, απενεργοποιήθηκε στις 3.40μ.μ., της 22ας Ιουλίου.

Για την υπόθεση, ήδη έχουν συλληφθεί τρια πρόσωπα ηλικίας 28, 25 και 26 ετών, ενώ συνέχιζε να καταζητείται 26χρονος από την Ινδία, ο οποίος συνελήφθη και φέρεται να έλυσε το μυστήριο με την εξαφάνιση του 33χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X