ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Καλογερόπουλου: Θέλουν να αλλάξουν Κακουργιοδικείο οι ύποπτοι

Εν αναμονή της απόφασης

Αναβλήθηκε η έναρξη της δίκης των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, 44, 41, 22 και 21 χρόνων, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, με τους δικηγόρους υπεράσπισης να ζητούν αναβολή, εν αναμονή απόφασης στο αίτημα για εκδίκαση της υπόθεσης από Κακουργιοδικείο άλλης επαρχίας, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας, για τους ίδιους και τους πελάτες τους.

Ως εκ τούτου, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού ανέβαλε την διαδικασία, για τις 8 Φεβρουαρίου (09:00), ενώ διέταξε όπως οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραμείνουν υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκαν σήμερα φιλικά και συγγενικά πρόσωπα του Καλογερόπουλου, ο οποίος στις 30 Οκτωβρίου δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από δυο πρόσωπα, ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος του, σε χώρο στάθμευσης παραλιακού εστιατορίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης, ενώ ο 22χρονος αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται ως οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης έπαυλης στη Σκαρίνου, όπου εκτιμάται από τις διωκτικές αρχές πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση