ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Καλλιτσιώνη: Κατασχέθηκε μοτοσικλέτα Ελληνοκύπριου

Δεν υπήρξε σύλληψη προσώπου

Μοτοσικλέτα που ανήκει σε Ελληνοκύπριο, κατάσχεσαι την 1η Ιουλίου το ΤΑΕ Αμμοχώστου από οικία.

Στο πλαίσιο τον ερευνών που διεξάγονται για να εντοπιστούν δράστες και κίνητρα πίσω από την στυγερή δολοφονία του 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως «Βαλεντίνου» έξω από το πατρικό του στην Ομρήδεια και μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου αφού εξασφάλισαν δικαστικό ένταλμα για έρευνα στην οικία του Ελληνοκύπριου, κατάσχεσαν την μοτοσικλέτα.

Την Πέμπτη (2/7) στην μοτοσικλέτα έγιναν διάφορες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται να δώσουν εξηγήσεις, αν όντως εμπλέκεται ή όχι στην υπόθεση. Σημειώνεται ότι ο Ελληνοκύπριος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας, δεν συνελήφθη.

Τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, συνεχίζουν να λαμβάνου καταθέσεις και να καλούν πρόσωπα για ανάκριση, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

Τα γεγονότα της υπόθεσης:

Tο θύμα πυροβολήθηκε από αγνώστους μετά από επίσκεψη στο πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ΥΠΕΓΕ και άλλων υπηρεσιών της Αστυνομίας και ασθενοφόρα της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων.



Ωστόσο παρά τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν στον 29χρονο, αυτός υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ η Αστυνομία κατέχει μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες μετά τους πυροβολισμούς ακούστηκε μια μοτοσικλέτα να απομακρύνεται από τη σκηνή.

Θυμίζουμε ότι ο θάνατος του 29χρονου οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ και εσωτερική αιμορραγία, προκληθείσα από πολυβόλο όπλο. Το θύμα, δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα είναι γνωστό στις αρχές αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει την Δύναμη με διάφορες σοβαρές υποθέσεις και οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τετραπλού φόνου στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2016.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X