ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Εργατών: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 59χρονος

Πότε ορίστηκε εκ νέου η υπόθεση

24news team

Στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας παρουσιάστηκε χθες ο 59χρονος σχετικά με το διπλό φονικό που σημειώθηκε στους Εργάτες το πρωί της Πέμπτης (11/2).

Ο 59χρονος ενώπιον του Κακουργιοδικείου δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες του φόνου εκ προμελέτης και της απόπειρας φόνου και ως εκ τούτο η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου για τις 16 Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό

Ήταν γύρω στις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (11/2) όταν η δίδυμη αδελφή της άτυχης 52χρονης Ανδρούλας Αβραξίδου, άκουσε φωνές ενώ βρισκόταν σπίτι της και έσπευσε να δει τι συνέβη, αντικρίζοντας φρικτό θέαμα. Αυτή, μαζί με άλλους γείτονες είδε την αδελφή της και τον Στέλιο Γιάγκου, το ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας νεκρούς από μαχαιριές, ενώ ο άλλος γιος κατάφερε να γλιτώσει με τραύματα.

Οι ώρες που προηγήθηκαν των φόνων, δεν φαίνεται να προμήνυαν τα όσα τραγικά θα εκτυλίσσονταν εντός της οικίας της οικογένειας.

Η άτυχη 52χρονη, εντοπίστηκε από γείτονες στην αυλή του σπιτιού, ενώ ο 21χρονος γιος της στον διάδρομο. Σημειώνεται επίσης ότι εντός της οικίας επικρατούσε χάος, αφού εντοπίστηκε να είναι σε ακαταστασία.

Ο πατέρας της οικογένειας, από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ως βασικός ύποπτος για την διάπραξη του εγκλήματος, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να διαφύγει από την σκηνή με το όχημά του. Εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη.

Στις έρευνες της Αστυνομίας, συνέδραμε και το ελικόπτερο της Δύναμης, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το όχημα του υπόπτου τα στοιχεία του οποίου είχαν δοθεί και στην δημοσιότητα, με σκοπό να προκύψει οποιαδήποτε μαρτυρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X