ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φίλιος: «Πρώτα να βρεθούν τα μωρά...»

Μεταβαίνουν στο σχολείο οι ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Οι ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ μεταβαίνουν στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων Λάρνακας, για να τύχουν ενημέρωσης για το πρωινό περιστατικό στο σχολείο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού εξέφρασε την ευχή να βρεθούν σύντομα τα δύο παιδιά και κάλεσε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το περιστατικό να τις δώσει στην Αστυνομία.

«Πρωτίστως να βρεθούν τα μωρά και όλα τα άλλα έπονται», πρόσθεσε.

Εξαιτίας του δυσάρεστου αυτού περιστατικού, η συνάντηση των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων με την Διυπουργική Επιτροπή, ακυρώνεται.


Θρίλερ στην Λάρνακα: Έτσι φέρεται να παραπλάνησε τα 11χρονα ο ύποπτος (Pics, Vid)


Τα γεγονότα

Υπενθυμίζεται ότι δύο μαθητές, ηλικίας 11 χρόνων, αγνοούνται από το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο μαθητών να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ