ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξι συλλήψεις στα αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας

Τους τσάκωσαν για πλαστογραφία

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας στα αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πέντε διερευνώμενες υποθέσεις πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, και μία διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, τρεις ύποπτοι, άντρες ηλικίας 22, 23, και 24 ετών, παρουσιάστηκαν στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου, για να αναχωρήσουν με πτήση για χώρα της Ευρώπης. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, παρουσίασαν σε μέλη της Αστυνομίας, διαβατήρια ευρωπαϊκής χώρας, που πιστεύεται ότι είναι πλαστά.

Τέταρτος ύποπτος, άντρας ηλικίας 30 ετών, που επίσης χθες, παρουσιάστηκε στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου, για να αναχωρήσει με πτήση για την ίδια χώρα της Ευρώπης, κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε σε μέλη της Αστυνομίας, δελτίο ταυτότητας που από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις πιστεύεται ότι είναι γνήσιο, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το δελτίο ταυτότητας περιήλθε στην κατοχή του διερευνώνται.

Οι τέσσερις ύποπτοι, υπήκοοι τρίτων χωρών, που διαμένουν νόμιμα στην Κύπρο, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Πάφου να διερευνά τις τέσσερις υποθέσεις.

Άλλα δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 18 και 24 ετών, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού χθες το απόγευμα, προσπάθησαν να αναχωρήσουν με ξεχωριστές πτήσεις για δύο χώρες της Ευρώπης, παρουσιάζοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, δελτία ταυτότητας ευρωπαϊκών χωρών, τα οποία πιστεύεται ότι είναι πλαστά.

Οι δύο ύποπτοι, υπήκοοι τρίτων χωρών, ο ένας από τους οποίους διαμένει νόμιμα στη Δημοκρατία, ενώ ο δεύτερος, διαπιστώθηκε ότι εισήλθε και βρίσκεται παράνομα στη Δημοκρατία, τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λάρνακας, να διερευνά τις δύο υποθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X