ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας φόνου - Απειλές, προστασία, υποψίες

Ελεύθεροι άλλοι δύο - Δεν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο

Εξελίξεις σημειώθηκαν σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Έγκωμη που διαπράχθηκε στις 3/11, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Δύο πρόσωπα που τελούσαν υπό κράτηση αφέθηκαν ελεύθεροι, την Πέμπτη (14/11) χωρίς να κατηγορηθούν. Πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους ηλικίας 37 και 49 ετών.

Όπως ακούστηκε ενώπιον Δικαστηρίου, οι δύο βρίσκονταν στην παρέα που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο με τους Σύριους.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, τα δύο προαναφερθέντα πρόσωπα μετά τους πυροβολισμούς, εισήλθαν στην κουζίνα του κέντρου για άγνωστο λόγο, μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο.

Η Αστυνομία είχε υποψίες πως οι δύο πιθανόν να έκρυψαν το πιστόλι στην κουζίνα.

Θυμίζουμε πως άλλα δύο πρόσωπα που είχαν συλληφθεί για συνέργεια μετά την διάπραξη του αδικήματος αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ήθελαν να αναλάβουν την προστασία και την διαχείριση του μαγαζιού

Σύμφωνα με τρεις μαρτυρίες που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης, ο 42χρονος και ακόμη δύο πρόσωπα, το τελευταίο χρονικό διάστημα ασκούσαν πίεση στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές του εν λόγω νυχτερινού κέντρου, με σκοπό να αναλάβουν την προστασία και τη διαχείριση του μαγαζιού.

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου την Δευτέρα (4/11), την τελευταία εβδομάδα απειλούσαν το προσωπικό ότι θα απολυόταν από τις εργασίες του για να αναλάβουν τη διαχείριση μέλη προσκείμενα στους υπόπτους.

Το βράδυ του Σαββάτου 2/11 με ξημερώματα Κυριακής 3/11, ο 42χρονος μαζί με άλλα άτομα, μετέβησαν στο εν λόγω κέντρο, όπου ανέφεραν στους υπαλλήλους επιτακτικά, ότι θα αναλάμβαναν εκείνοι την προστασία του κέντρου και παρέμειναν στο μέρος, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να υποκύψουν στις πιέσεις και απειλές και να αποχωρήσουν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X