ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαπάτησαν ιερέα - Αντί για δωρεά στην εκκλησία του άρπαξαν χρήματα

Συστάσεις από Αστυνομία

Ανακοινώσεις

Νέες προφάσεις εφευρίσκουν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες και με διάφορες προφάσεις, προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα ή στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

Σύμφωνα με καταγγελία, που έγινε πριν από λίγο στην Αστυνομία, ιερέας δέχθηκε τηλεφώνημα, στο τηλέφωνο της εκκλησίας όπου εφημερεύει, από άγνωστό του πρόσωπο. Ο άγνωστος με πρόφαση ότι γυναίκα που απεβίωσε σε χώρα του εξωτερικού, άφησε ως κληρονομιά στην εν λόγω εκκλησία συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ζήτησε από τον παραπονούμενο στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για μεταφορά των χρημάτων.

Ο ιερέας πείστηκε και έδωσε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να χαθούν χρήματα από το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Με αφορμή και το συγκεκριμένο περιστατικό, η Αστυνομία καλεί για άλλη μια φορά το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό. Να μην εμπιστεύεται εύκολα άγνωστα πρόσωπα και να μην ανταποκρίνονται στα όσα δυνατό να τους ζητούνται σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση