ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλοι τουρίστες - Έκλεισαν ξενοδοχείο στην Πάφο και βρήκαν... εργοτάξιο

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

24news team

Έκπληκτο έμεινε ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών, οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο τον περασμένο Ιούνιο και συγκεκριμένα στην Πάφο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, το ζευγάρι, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού στο ξενοδοχείο που έκαναν κράτηση, έξω από αυτό εκτελούνταν κατασκευαστικά έργα.

Μάλιστα, η 56χρονη Έλεν Μίλνερ, η οποία επισκέφθηκε το νησί μαζί με τον σύντροφό της Άντονι, δημοσίευσε και σχετικό βίντεο από τα έργα, το οποίο καταγράφει την κατάσταση που επικρατούσε έξω από το ξενοδοχείο.

«Μας είπαν ότι γίνονταν εργασίες, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, αλλιώς δεν θα είχαμε πάει καν στην Πάφο», σημείωσε μεταξύ άλλων η Μίλνερ.
Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Έλεν έκανε κράτηση στο ξενοδοχείο μέσω ενός ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα, ο οποίος την είχε ενημερώσει έγκαιρα για τα έργα που διεξάγονταν.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο ταξιδιωτικός πράκτορας, της πρόσφερε εναλλακτικές προτάσεις για τις διακοπές, όπως η επιστροφή χρημάτων ή να κλείσουν σε άλλο ξενοδοχείο, χωρίς όμως η 56χρονη να επικοινωνήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση