ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η μητέρα του Θανάση - Τι έγινε στο νεκροτομείο (pics)

Επαναρχίζει η διαδικασία εξέτασης των οστών

24news team

Στο νεκροτομείο Λεμεσού, μεταφέρθηκαν τα οστά του Θανάση Νικολάου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας. Πολύωρη ήταν η διαδικασία εκταφής αφού άρχισε στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (17/12) και ολοκληρώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η εκταφή πραγματοποιήθηκε στην παρουσία μελών της αστυνομίας με επικεφαλή τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, τους συγγενείς του άτυχου νέου, του καθηγητή και πρώην προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππου Κουτσάφτη, των ιατροδικαστών Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους, του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας και ειδική ανθρωπολόγο της Δημοκρατίας.

Τα οστά μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (17/12) στο Νεκροτομείο Λεμεσου για εξέταση. Η διαδικασία εξέτασης στο νεκροτομείο, διακόπηκε γύρω στις 7 το απόγευμα για να συνεχιστεί την Παρασκευή (18/12).

 Η σορός παρέμεινε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λεμεσού υπό αστυνομική φρουρά.

Τι αναμένεται να γίνει με τα οστά:

Ο Ελλαδίτης καθηγητής διευθυντής της Ιατροδικαστικής Διεύθυνσης Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης, και συνεργάτες τους θα εξετάσουν τα οστά σε μια προσπάθεια να υπάρξει κατάληξη στα ακριβή αιτία του θανάτου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ετοιμαστούν οι εκθέσεις του Καθηγητή Κουτσάφτη και των ιατροδικαστων της Δημοκρατίας και της οικογένειας. Τα πορίσματα θα κατατεθούν στις αστυνομικές Αρχές οι οποίες σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα θα αποφανθούν για τα επόμενα βήματα.

Έχει παράπονα η μητέρα του Θανάση:

Μέσω διαφόρων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την μητέρα του Θανάση, κα. Ανδριάνα Νικολάου, γίνεται αντιληπτό ότι δεν της επιτράπηκε η είσοδος στο νεκροτομείο Λεμεσού όπου και μεταφέρθηκαν τα οστά του παιδιού της, ενώ εκφράζει και παράπονα.

«Όση ελπίδα είχα κατά την διάρκεια της εκταφής άλλη τόσην απογοήτευση πέρασα στο νεκροτομείο με την συμπεριφορά τους!!!» αναφέρει στην πρώτη ανάρτησή της.

Στην συνέχεια επανέρχεται, λέγοντας: «Είναι 4:00 το πρωί. Δεν κοιμήθηκα και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Με τα όσα πέρασα στο νεκροτομείο φοβάμαι ότι δεν θα μάθω την αλήθεια!».

Υποστήριξε μάλιστα: «Αποφεύγουν να μου πουν την αλήθεια και δεν με άφησαν να παρουσιαστώ στην ιερή ώρα τής εξέτασης των οστών του παιδιού μου!».

Στην τελευταία της ανάρτηση της πρωί της Πέμπτης (18/12) τα βάζει με όλους και με όλα και καταγγέλλει: «Δεν περίμενα τέτοια υπουλότητα και εξαπάτηση στο Νεκροτομείο Λεμεσού από την Αστυνομία εξαιτίας του εμπλεκόμενου στην συγκάλυψη και αναξιόπιστου απατεώνα «Ιατροδικαστή»… Είχα μεγάλη υπομονή και μου έσπασαν τα νεύρα με την απάνθρωπη συμπεριφορά τους… Με έβγαλαν εκτός εαυτού!!! Στις 9:00 σήμερα θα είμαστε πάλι εκεί!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση