ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Έλσα Αναστασιάδη - «Δεν νοσούμε, ούτε η αδελφή μου, ούτε εγώ»

Η απάντηση της στις φήμες περί κορωνοϊού

24news team

Η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, Έλσα Αναστασιάδη, φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά από τις φήμες που κυκλοφόρησαν, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήθελαν τόσο την ίδια όσο και την αδελφή της Ινώ Αναστασιάδη να νοσηλεύονται σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Λεμεσού με κορωνοϊό.

Μάλιστα εμφανώς εκνευρισμένη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με ανάρτησή της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Για να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση, εννοείται ότι εμβολιαστήκαμε πλήρως».

Αυτούσια η ανάρτησή της

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων όσων διάβασαν τις αβάσιμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν νοσηλείας της αδελφής μου κ εμένα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Λεμεσού, και μας στέλνουν μηνύματα.

Για να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση, εννοείται ότι εμβολιαστήκαμε πλήρως και ευτυχώς είμαστε μια χαρά και δεν νοσούμε, ούτε η αδελφή μου ούτε εγώ.

Νομίζω ότι πλέον όλοι έχουμε δικούς μας και άτομα που ξέρουμε που νόσησαν και δυστυχώς κάποιοι μπορεί και να μην τα κατάφεραν.

Άρα, αντί να αναλώνουμε τις δυνάμεις μας σε εικασίες και αναλήθειες, ας ευχηθούμε ολόψυχα καλή ανάρρωση σε αυτούς που παλεύουν με τον COVID στα νοσοκομεία μας αλλά και στους δικούς τους που αγωνιούν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X