ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση - θρίλερ: Κανένα σημάδι ζωής από τον 33χρονο - Ψάχνουν 26χρονο (pics)

Δείτε φωτογραφία του ελλείποντα και του καταζητούμενου

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία του στην Λάρνακα, από την περασμένη Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 33χρονος, από Ρουμανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση ληστείας και απαγωγής του. Τα στοιχεία και φωτογραφία του 33χρονου ελλείποντα, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 33χρονος αναχώρησε από την οικία του, γύρω στις 2.20 το μεσημέρι της Τετάρτης, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 25 χρόνων. Στη συνέχεια, ο ίδιος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι οι 26χρονος και 25χρονος τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού επιτέθηκαν εναντίον του, τον λήστεψαν, ενώ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα, απενεργοποιήθηκε στις 3.40 το απόγευμα, χθες Πέμπτη.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, οι ανακριτές του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου υπόπτου, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Δικαστικό ένταλμα έχει εκδοθεί και εναντίον του 26χρονου υπόπτου, ο οποίος καταζητείται. Τα στοιχεία και φωτογραφία του 26χρονου καταζητούμενου επίσης έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στο πλαίσιο συλλογής πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ο ελλείπον:

Απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα, από τις 22/7/2020 και ώρα 2.20μ.μ., ο Popa Andrei, 33 ετών από τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, ο Andrei αναχώρησε το απόγευμα της 22ας Ιουλίου, από την οικία του μαζί με άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 25 ετών. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ο Andrei φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού τον κτύπησαν, τον λήστεψαν, ενώ προσπάθησαν να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο πλέον είναι απενεργοποιημένο από η ώρα 3.40 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 25χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ο καταζητούμενος:

Η Αστυνομία καταζητεί τον Jagtar Singh, 26 χρόνων από την Ινδία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και ληστείας, αδικήματα που διαπράχθηκαν χθες 22/7/2020 στη Λάρνακα. Η σημερινή Αστυνομική Ανακοίνωση που αφορά πρόσωπο ηλικίας 33 ετών που απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα είναι σχετική. Απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας στο τηλ. 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X