ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι τους τσάκωσαν να συσκευάζουν κοκαΐνη - Φωτογραφίες

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, βάρους σχεδόν οκτώ κιλών και ποσότητας κάνναβης βάρους σχεδόν ενός κιλού, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, το βράδυ που πέρασε, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 35 και 34 ετών, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, με υπόπτους δύο άντρες ηλικίας 35 και 34 ετών, μέλη της ΥΚΑΝ, χθες το βράδυ εντόπισαν τους δύο υπόπτους σε ανοιχτό χώρο, που συνορεύει με την κατοικία του 34χρονου, να ασχολούνται με τον διαχωρισμό και συσκευασία μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, σε μικρότερες συσκευασίες.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου για αυτόφωρα αδικήματα, με τον 34χρονο να προσπαθεί να διαφύγει και να ρίχνει στην αυλή γειτονικής κατοικίας, αντικείμενο που από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, φέρεται να επρόκειτο για συσκευασία με κοκαΐνη μεικτού βάρους 100 γραμμαρίων περίπου. Αφού και ο 34χρονος ανακόπηκε άμεσα από τα μέλη της Αστυνομίας, επίσης συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησαν έρευνες στη σκηνή, όπου μέχρι στιγμής έχουν ανευρεθεί και κατασχεθεί ποσότητες κοκαΐνης μεικτού βάρους 7 κιλών και 796 γραμμαρίων περίπου, και κάνναβης μεικτού βάρους 988 γραμμαρίων περίπου. Ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν για εξετάσεις και διάφορα άλλα τεκμήρια όπως, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό, και ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και έντεκα φωτοβολίδες και δύο καπνογόνα.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση