ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα αποχαιρετήσουν τον Ροδίνη οι φίλοι του (pic)

Παράκληση της οικογένειας

24news team

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται την Τρίτη (22/12) ο 37χρονος Ροδίνης Χριστοδούλου, ο οποίος το περασμένο Σάββατο έχασε τη ζωή του σε ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην επαρχία Λεμεσού.

Ο 37χρονος κηδεύεται στις 13:00 από τον ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη) στην Λεμεσό.

Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια, ωστόσο παράκλησή της είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα τρία παιδάκια που καταλείπει ο άτυχος Ροδίνης.

Φίλοι του Ροδίνοι, για να τιμήσουν την μνήμη του, θα συγκεντρωθούν με τις μοτοσικλέτες τους στο πάρκινγκ του Jumbo στα Πολεμίδια και η ώρα 12:30 θα ξεκινήσουν πορεία προς την εκκλησία όπου θα γίνει η κηδεία.

Πώς συνέβη το μοιραίο:

Το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 37χρονο Ροδίνη Χριστοδούλου, πατέρα τριών παιδιών, σημειώθηκε γύρω στις 9:15 το πρωί του Σαββάτου (19/12) στον δρόμο Αγίου Μάμα-Καπηλειού. Ο 37χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε βίαια με διπλοκάμπινο όχημα.

O άτυχος Χριστοδούλου έφερε προστατευτικό κράνος. Σημειώνεται ότι, ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις εξετάσεις στην σκηνή, φάνηκε ότι το διπλοκάμπινο που οδηγείτο από 86χρονο φέρεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας.

Ο διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, κ. Γιαννάκης Γεωργίου σε δηλώσεις του στην σκηνή, ανέφερε: «O 86χρονος οδηγούσε το διπλοκάμπινο όχημα του με συνοδηγό τη σύζυγό του, όταν σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από στροφή, επιχείρησε να στρίψει δεξιά για το περβόλι του. Κατά την στροφή συγκρούστηκε βίαια με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε 36χρονος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X