ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
02 Ιουλίου, 2022
sport fm - listen live

Έτσι θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα αναμένεται παροδικά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά θα καταστεί τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αρχικά τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα ορεινά και στο εσωτερικό και μικρή πτώση στα παράλια, για να κυμανθεί, στο εσωτερικό και στα ορεινά, λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση