ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Κατακλυσμού

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ, στα νότια και στα νοτιοδυτικά παράλια. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη, στα προσήνεμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις μεταμεσονύκτιες ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο ανατολικό μισό του νησιού.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, που τη Δευτέρα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, παραμένοντας γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X