ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός αύριο - Βροχές και χιόνια

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Η ψυχρή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά από αύριο και σχετικά χαμηλή πίεση αρχίζει να μας επηρεάζει.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων ελαφρών βροχών κυρίως στα παράλια καθώς και ελαφράς χιονόπτωσης τοπικά ψηλότερα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε μερικές περιοχές των ημιορεινών αναμένεται παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Το βράδυ αναμένεται βελτίωση του καιρού. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή καθώς και ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τετάρτη για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 75 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση