ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για τη ζωή δίνει 21χρονη - Παρασύρθηκε από όχημα

Έτσι έγινε το τροχαίο στη Λεμεσό

Γύρω στις 11.50, το πρωί της Κυριακής (11/6), σημειώθηκε οδική σύγκρουση στη Λεμεσό που είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό γυναίκας ηλικίας 21 ετών.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονη.

Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο της 66χρονης κινήθηκε προς τα αριστερά σύμφωνα με την πορεία του όπου παρέσυρε και τραυμάτισε τρείς γυναίκες ηλικίας 21, 27 και 28 ετών, οι οποίες βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Οι τρείς γυναίκες καθώς και η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς, η κατάσταση της 21χρονης θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Η οδηγός του οχήματος κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει κατάγματα πλευρών, ενώ για νοσηλεία κρατήθηκε επίσης η 27χρονη. Η 28χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου κρατείται για προληπτικούς λόγους.

Στον 25χρονο οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ στην 66χρονη οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, επίσης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση