ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έγινε η άγρια καταδίωξη του 30χρονου - Έπεσαν πυροβολισμοί

Καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, το πρωί σήμερα στην Πάφο, άντρας ηλικίας 30 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, κλοπής αυτοκινήτων, και εμπρησμού. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από επιχείρηση από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, που συντόνισε και πραγματοποίησε το ΤΑΕ Πάφου, το πρωί του Σαββάτου.

Κατά την επιχείρηση, γύρω στις 10.00 το πρωί, ο 30χρονος εντοπίστηκε να βρίσκεται σε αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε αδιέξοδο δρόμο, στην Πάφο και όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας που τον προσέγγισαν με υπηρεσιακά οχήματα, εκκίνησε το αυτοκίνητο του και κινούμενος με την όπισθεν, προσέκρουσε σε δύο από τα υπηρεσιακά οχήματα. Αμέσως μετά κινήθηκε με το αυτοκίνητο του προς τα εμπρός και προσέκρουσε σε άλλα δύο ιδιωτικά αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα στο αδιέξοδο, ενώ από την πρόσκρουση το ένα ιδιωτικό όχημα μετακινήθηκε και προσέκρουσε σε τρίτο ιδιωτικό όχημα, που επίσης ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Για την ανακοπή του 30χρονου καταζητούμενου υπόπτου, αμέσως μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου του με τα περιπολικά οχήματα και πριν την πρόσκρουση του στα ιδιωτικά οχήματα, μέλος της Αστυνομίας, με τη χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, στόχευσε και πυροβόλησε στον πίσω αριστερό τροχό του αυτοκινήτου του.

Αφού με την πρόσκρουση στα ιδιωτικά οχήματα, το αυτοκίνητο του 30χρονου ακινητοποιήθηκε στο σημείο, τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν και παρά το ότι αυτός προέβαλε αντίσταση, προχώρησαν στη σύλληψη του. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, το αυτοκίνητο εντός του οποίου εντοπίστηκε ο 30χρονος, κλάπηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, 29 Ιουνίου, στη Λεμεσό.

Επιπρόσθετα της διερευνώμενης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου και της κλοπής του αυτοκινήτου που εντοπίστηκε να οδηγά ο 30χρονος, εναντίον του διερευνώνται άλλες δύο υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στις 05-08 Ιουνίου, στην επαρχία Πάφου, καθώς και υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, αφού το ένα από τα αυτοκίνητα που κλάπηκαν, εντοπίστηκε στην περιοχή Επισκοπής, στην Πάφο, κατεστραμμένο ολοσχερώς από φωτιά που είχε τεθεί κακόβουλα στο όχημα.

Για τις δύο υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων στην Πάφο και για την υπόθεση εμπρησμού του ενός από τα δύο οχήματα, συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, δυνάμει δικαστικού διατάγματος διάρκειας οκτώ ημερών.

Τρίτος ύποπτος, ηλικίας 27 ετών, καταζητείται από την Αστυνομία, που έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του, για σκοπούς συλλογής πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση