ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι ανατίναξαν το ΑΤΜ στη Λεμεσό οι... γνωστοί - άγνωστοι

Έγιναν καπνός με μοτοσικλέτα

Άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό απέσπασαν εγκληματικά στοιχεία, που προκάλεσαν έκρηξη σε αυτόματη ταμειακή μηχανή τράπεζας στην Αγία Φύλα, στη Λεμεσό. Η Αστυνομία δεν αποκλείει να πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που απέσπασαν χρήματα από ΑΤΜ στις 21 Μαρτίου.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε γύρω στις 3:20, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως οι δράστες χρειάστηκε να παραβιάσουν πλαϊνό τζάμι για να εισέλθουν στο εσωτερικό της τράπεζας όπου κατέληξαν τα χρήματα μετά την έκρηξη.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις και εξετάζονται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ενώ εκτιμάται πως οι δράστες ήταν δυο και αναχώρησαν από τη σκηνή με μοτοσικλέτα.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που με πανομοιότυπο τρόπο ανατίναξαν κινητή ΑΤΜ τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου, αποσπώντας μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκαν να πράξουν το ίδιο και σε δεύτερη μηχανή.

Σε μια άλλη εξέλιξη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Αστυνομία Λεμεσού συνέλαβε 31χρονο ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να διαρρήξει μπυραρία.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος φέρεται να εισήλθε στην μπυραρία σπάζοντας το γυαλί πλαϊνής πόρτας και εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στο πάνω διάζωμα του υποστατικού.

Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X