ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπρωξε αστυνομικό και προσπάθησε να ξεφύγει - Ήταν παράνομος

Στην κατοχή του εντοπίστηκε μαχαίρι

Έναν 38χρονο, που διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνέλαβαν χθες μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας, στη Λεμεσό, μετά από έλεγχο των στοιχείων του. Ο ύποπτος φέρεται να κατείχε πλαστή ταυτότητα, να επιχείρησε να διαφύγει σπρώχνοντας αστυνομικό, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, γύρω στις 17:00 χθες, μέλος της ποδηλατικής Αστυνομίας ανέκοψε πεζό που κινείτο ύποπτα στην οδό Γεωργίου Φασουλιώτη. Σε έλεγχο των στοιχείων του, ο ύποπτος παρουσίασε ταυτότητα, η φωτογραφία της οποίας δεν έμοιαζε με τον ίδιο, ενώ εντοπίστηκε στην κατοχή του μαχαίρι μήκους 19,5 εκατοστών με λεπίδα μήκους 8,5 εκατοστών.

Όταν ο αστυνομικός πληροφόρησε τον ύποπτο ότι βρισκόταν υπό σύλληψη, αυτός φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει, σπρώχνοντας το μέλος της Αστυνομίας, ενώ αντιστάθηκε στις προσπάθειες σύλληψης του.

Τελικά συνελήφθη και σε περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, αλλά και περιουσία, για την οποίαν δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς την προέλευση της.

Ανακρινόμενος προφορικά, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη αδικημάτων, δίνοντας τα πραγματικά του στοιχεία. Όπως διαπιστώθηκε ο 38χρονος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 22 Οκτωβρίου 2021.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X