ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασε το κέρφιου και τα έκανε... όλα - Επεισοδιακή καταδίωξη 27χρονου

Θετικός σε αλκοτέστ

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, εντόπισαν γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα σήμερα όχημα να κινείται στη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, αλλά αυτός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα, αγνοώντας τα επαναλαμβανόμενα σήματα των αστυνομικών για να σταματήσει.

Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος συνέχισε την πορεία του όπου σε κάποιο σημείο σταμάτησε εντός του κυκλικού κόμβου του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας. Αμέσως, κινήθηκε με πισινή ταχύτητα και προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας του ελαφρές ζημιές. Ακολούθως, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα.

Με τη βοήθεια επιπλέον περιπολικών έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος και ο οδηγός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν άντρας ηλικίας 27 ετών, κάτοικος Λευκωσίας, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Καταγγέλθηκε επίσης εξωδίκως για παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Επιπλέον, υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα ενώ όπως διαφάνηκε, το αυτοκίνητο δεν είχε άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ.

Ο πιο πάνω αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση