ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται (Live εικόνα)

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο ψηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να εγκαθίσταται στην περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παράλια, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται παροδική χιονόπτωση. Αργότερα, τα φαινόμενα εξασθενούν και αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να παρατηρείται παγετός.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Την Κυριακή, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 75 εκατοστά.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:
 

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 13°C 9°C 87%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 14°C 13°C 82%
Λεμεσός: 15°C 11°C 62%
Αεροδρόμιο Πάφου: 15°C 10°C 57%
Φρέναρος: 13°C 12°C 84%
Πρόδρομος: 1°C 0°C 100%
Πόλις Χρυσοχούς: 17°C 10°C 57%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση