ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές - Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα αναµένεται σταδιακά από την Παρασκευή

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη, που σύντοµα θα διαλυθούν, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, στα ορεινά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά, στα νότια παράλια, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά το πρωί, στα νότια και στα ανατολικά, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύµατα, της Παρασκευής και του Σαββάτου, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά, που την Παρασκευή δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Παρασκευή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί, σ αυτές τις περιοχές, πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σηµειώσει γενικά άνοδο, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X