ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιχείρηση ΥΚΑΝ: Παρασκεύαζαν crystal οι συλληφθέντες

Ο Αρχηγός Αστυνομίας χαρακτήρισε πολύ σοβαρή την υπόθεση

Πρωτοφανή χαρακτήρισε την πρόσφατη επιχείρηση της ΥΚΑΝ σε Λάρνακα και Λεμεσό ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις στην Πάφο και σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι οι συλληφθέντες παρασκεύαζαν το ναρκωτικό Crystal ο Αρχηγός Αστυνομίας χαρακτήρισε πολύ σοβαρή την υπόθεση, με προεκτάσεις. Είμαστε στο αρχικό στάδιο, συνέχισε, έχουν συλληφθεί πέντε πρόσωπα που οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. Η υπόθεση χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, συνέχισε, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο η υπόθεση να σχετίζεται και με άλλες εγκληματικές πράξεις.

Ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως δεν θέλει να λεχθεί οτιδήποτε που να ζημιώσει το ανακριτικό έργο.

Ο k. Μιχαηλίδης που αποχωρεί από το σώμα στο τέλος Ιουνίου αποχαιρέτισε σήμερα τους συναδέλφους του στην Aστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Ερωτηθείς αν αφήνει μια καλύτερη Αστυνομία από αυτήν που παρέλαβε ο κ.Μιχαηλιδης είπε ότι αυτό θα πρέπει να το κρίνει η κοινή γνώμη και όχι ο ίδιος.

Η Αστυνομία έχει καταφέρει να αστυνομεύσει καλύτερα τις περιοχές της Πάφου που αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα σοβαρό πρόβλημα λόγω της συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού αλλοδαπών, είπε, ο Αρχηγός Αστυνομίας. Ο Κύπρος Μιχαηλίδης εξήρε τη συνεργασία του Αρχηγείου Αστυνομίας με την τοπική αστυνομική διεύθυνση.

Πρόσθεσε ακόμη, πως ενίσχυσαν την αστυνομική διεύθυνση Πάφου με περιπολίες από τη Λευκωσία, τη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης και από το Αρχηγείο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις επαφές με τις τοπικές αρχές , όπως είπε, και οι ίδιοι εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για τον λόγο ότι η Αστυνομία έχει εντείνει τις προσπάθειές της και αυτή την στιγμή επικρατεί ύφεση και ησυχία.

Γνώμονας όλων μας, συνέχισε, είναι η προστασία της δημόσιας ασφάλειας.

Ο Κύπρος Μιχαηλίδης ρωτήθηκε και για όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για το ενδεχόμενο πιθανής καθόδου του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Το ερώτημα θα το απαντήσω όταν και όπως πρέπει ,είπε, σημειώνοντας ότι είναι ακόμη Αρχηγός Αστυνομίας και δεν πρόκειται να μιλήσει για το θέμα αυτό. Εκανε παράλληλα λόγο για σεναριογράφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X