ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιχείρηση της Αστυνομίας - Έλεγχοι σε πάρκα και σχολεία

20 καταγγελίες για παραβάσεις τροχαίας

Μέλη του ΟΠΕ και της Τροχαίας Λευκωσίας, πραγματοποίησαν από τις 5.00 χθες το απόγευμα, μέχρι και τις 11.00 το βράδυ, συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχές της Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε περιοχές της Λακατάμιας και Ανθούπολης, και της Δευτεράς, στο πλαίσιο αντιμετώπισης φαινομένων νεανικής παραβατικότητας, καθώς και στο πλαίσιο πρόληψης και καταστολής του οργανωμένου και σοβαρού εγκλήματος.

Κατά την επιχείρηση ελέγχων που έγιναν σε περιοχές πάρκων, σχολείων, χώρων στάθμευσης και άλλους ανοιχτούς χώρους όπου παρατηρούνται φαινόμενα νεανικής παραβατικότητας, εντοπίστηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο 23 νεαρά πρόσωπα. Παράλληλα, ανακόπηκαν 55 οχήματα και υποβλήθηκαν σε έλεγχο 73 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά.

Σε τροχονομικούς ελέγχους που έγιναν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν 20 καταγγελίες για διάφορες παραβάσεις τροχαίας, ενώ δύο οχήματα κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν ελέγχους και σε υποστατικά προσώπων που φέρονται να σχετίζονται με το σοβαρό και οργανωμένο έγκλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X