ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση κατά Αστυνομικών: Στον κατάλογο stop list οι συλληφθέντες

Το Δικαστήριο διέταξε να υπογράψουν προσωπική εγγύηση ύψους 5000 ευρώ έκαστος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκαν σήμερα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 50, 46, 36 και 35 ετών, τα οποία συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εναντίον αστυνομικών.

Κύπρος: Αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε οικία - Έφαγε ξύλο και γυναίκα

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ γύρω στις 9, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε οικία στη Λεμεσό, όπου υπήρχε σχετική πληροφορία για οχληρία. Μόλις τα δύο μέλη της Αστυνομίας έφθασαν στο σημείο, άντρας βγήκε από την εν λόγω οικία και εξύβρισε την αστυνομικό. Ο αστυνομικός τον πληροφόρησε ότι είναι υπό σύλληψη ενώ ταυτόχρονα δεύτερος άντρας βγήκε από την οικία και επιτέθηκε εναντίον των δύο αστυνομικών κτυπώντας τους στο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή, εξήλθαν από την οικία και δύο γυναίκες, οι οποίες επίσης επιτέθηκαν εναντίον των μελών της αστυνομίας.

Τα δύο μέλη της Αστυνομίας που δέχθηκαν την επίθεση, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο άντρας αστυνομικός έφερε εκδορές στο χέρι και τον λαιμό. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Η γυναίκα αστυνομικός έφερε μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και στο σώμα ενώ υπέστη και εγκεφαλική διάσειση και της παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας για 6 ημέρες.

Η εν λόγω υπόθεση ορίστηκε για απάντηση στις 15 Φεβρουαρίου, 2022, ενώ το Δικαστήριο διέταξε τα τέσσερα πρόσωπα, να υπογράψουν προσωπική εγγύηση ύψους 5000 ευρώ έκαστος, τα ονόματα τους να τοποθετηθούν στον κατάλογο ΣΤΟΠ ΛΙΣΤ και να εμφανίζονται σε καθορισμένες ώρες και μέρες σε συγκεκριμένο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση