ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικυρώθηκε η αποβολή έξι μαθητών στην Πάφο

Θα φοιτήσουν σε άλλα σχολεία

ΚΥΠΕ

To δευτεροβάθμιο σώμα του Υπουργείου Παιδείας επικύρωσε την απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών της Τεχνικής Σχολής Πάφου για την αποβολή έξι μαθητών, ωστόσο έδωσε την άδεια στους μαθητές να φοιτήσουν στην Πάφο, σε άλλα εκπαιδευτήρια, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Τεχνικής Σχολής Πάφου, Στέφανο Ελευθερίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ελευθερίου ανέφερε πως ήδη οι περισσότεροι εκ των έξι αποβληθέντων μαθητών της Τεχνικής Σχολής Πάφου και συγκεκριμένα οι τέσσερις έχουν αποταθεί για να εγγραφούν σε άλλα σχολεία της επαρχίας Πάφου και πολύ πιθανό από τη Δευτέρα να αρχίσουν τα μαθήματα τους.

Ο κ. Ελευθερίου ανέφερε πως και επί της διαδικασίας και επί του περιεχομένου το δευτεροβάθμιο σώμα του Υπουργείου Παιδείας βρήκε ότι ορθά έπραξε ο Καθηγητικός Σύλλογος της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, οι έξι μαθητές φέρονται να εμπλέκονται σε επεισόδιο που σημειώθηκε πριν 20 ημέρες περίπου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο μαθητών.

Ο ένας εκ των μαθητών που αποβλήθηκε φέρεται, εξάλλου, να εμπλέκεται και σε νέο επεισόδιο που σημειώθηκε στις πριν λίγες ημέρες, κατά το οποίο καθηγητής τραυματίστηκε από ρίψη καρέκλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση