ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη 25χρονη

Πόσα έδειξε ο έλεγχος αλκοόλης

Θετικοί σε εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη 98μg% και 75μg%, εντοπίστηκαν δύο οδηγοί, που ενεπλάκησαν σε δύο οδικές συγκρούσεις, στις επαρχίες Λεμεσού και Αμμοχώστου, το βράδυ που πέρασε.

Η πρώτη τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λεμεσό, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, 57χρονος οδηγός αυτοκινήτου, συγκρούστηκε με προπορευόμενο του αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 26 ετών, με συνοδηγό άντρα 58 ετών. Ο 58χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεοσού, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Την ίδια ώρα ο 57χρονος οδηγός υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας σε αλκοτεστ, με τελική ένδειξη 98μg%ml αντί μέχρι 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Αυτός συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Αργότερα το βράδυ, γύρω στις 4.30 μετά τα μεσάνυκτα, στον δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, 25χρονη οδηγός αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, το οποίο κινήθηκε αριστερά εκτός του δρόμου και προσέκρουσε σε ανθώνα.

Η 25χρονη οδηγός υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με τελική ένδειξη 75μg%ml.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου, αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση