ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπεσαν οι μάσκες...υπήρχε φόβος»

Έμειναν στην Κύπρο λόγω τεχνικού προβλήματος

Δημήτρης Λουκά

Έκοψαν εισιτήριο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα αλλά έμειναν στην Κύπρο! 

Ο λόγος για οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι σκόπευαν να ταξιδέψουν στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην Βασιλεία έτσι ώστε να βρίσκονται πλάι στην ομάδα τους.

Ένα όμως τεχνικό πρόβλημα, έμελλε να τους στερήσει την δυνατότητα να υποστηρίξουν από το γήπεδο το ΑΠΟΕΛ. Οπαδός των γαλαζοκίτρινων, που βρισκόταν στην πτήση, η οποία ακυρώθηκε και αντί για την Ελβετία το αεροπλάνο κατέληξε στην Πάφο μιλά στο 24news.

Όπως μας ανέφερε, η πτήση ήταν προγραμματισμένη στις 7:00 το πρωί αλλά λόγω καθυστέρησης το αεροπλάνο ξεκίνησε προς τον προορισμό του στις 8:00. «Όλα ήταν καλά», μας εξηγεί, «μέχρι που ο αεροσυνοδός μπήκε στο πιλοτήριο και ακολούθως ενημέρωσε τους επιβάτες ότι ένεκα τεχνικού προβλήματος, ο κυβερνήτης του αεροπλάνου θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Πάφου».

Όπως μας αφηγείται ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ, «έπεσαν οι μάσκες, υπήρχε φόβος αλλά δεν επικρατούσε πανικός κατά την διάρκεια της αναγκαστικής προσγείωσης».

Εν συνεχεία, μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου ενημερώθηκαν ότι η επόμενη πτήση για Βασιλεία ήταν προγραμματισμένη στις 14:30 το μεσημέρι.

Εν τέλει, η συγκεκριμένη πτήση δεν ευνοούσε τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για να δουν το παιχνίδι ενώ θα αποταθούν στο ταξιδιωτικό γραφείο, όπου έκλεισαν τα εισιτήρια για αποζημίωση.

Η ομάδα της Λευκωσίας αγωνίζεται απόψε απέναντι στην Βασιλεία στο πλαίσιο των 32 του Europa Leaque.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X