ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή σύλληψη 22χρονου: Προειδοποιητικός πυροβολισμός στον αέρα

Μόλις αντιλήφθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας να τα καταδιώξει πεζός και να καταφέρει την σύλληψη του ενός

Μέλη της Αστυνομίας, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, εντόπισαν τρία άτομα να γράφουν συνθήματα με σπρέι σε περίφραξη χώρου στάθμευσης και σε προθήκη καταστήματος.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, μόλις αντιλήφθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας να τα καταδιώξει πεζός και να καταφέρει την σύλληψη του ενός. Πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Μετά τη σύλληψη του πιο πάνω προσώπου, ομάδα αποτελούμενη από 20 περίπου άτομα, τα οποία είχαν τα πρόσωπα τους καλυμμένα, προσέγγισαν το μέλος της Αστυνομίας με απειλητικές διαθέσεις και προσπάθησαν να αποτρέψουν τη σύλληψη 22χρονου.

Για να αποτραπεί περαιτέρω σύρραξη και αφού το μέλος της Αστυνομίας, διαισθάνθηκε άμεσο κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας, έριξε στον αέρα ένα προειδοποιητικό πυροβολισμό, με αποτέλεσμα τα πιο πάνω πρόσωπα να απομακρυνθούν.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ