ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη - Έτσι ανέκοψαν τον 33χρονο

Πέρασε με κόκκινο, προκάλεσε τροχαίο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός

Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα το πρωί στη σύλληψη 33χρονου από την επαρχία Λευκωσίας, εναντίον του οποίου διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης εισόδου, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και διαρρηκτικών εργαλείων, μαχαιροφορίας, καθώς επίσης και η διάπραξη τροχαίων αδικημάτων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9 το πρωί σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για πρόσωπο το οποίο κινείτο ύποπτα σε συγκεκριμένη περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο με τη συγκεκριμένη περιγραφή, να οδηγεί το όχημά του στην περιοχή.

Ο ίδιος μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν τον οδηγό, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει παραβίασε φωτεινούς σηματοδότες, ενώ ακολούθως αφού έχασε τον έλεγχο του όχηματός του, αυτό προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό και ο ίδιος τράπηκε σε φυγή πεζός.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόσωπο στην περιοχή και σε έρευνα που υποβλήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ακολούθως ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση