ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή σύλληψη 28χρονου για ναρκωτικά - Συγκρούστηκε με περιπολικά

Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να συγκρουστεί με δύο υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί στο σημείο

24news team

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησαν χθες στη Λάρνακα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του, ποσότητας κάνναβης βάρους ενός κιλού και 869 γραμμαρίων, καθώς και χρηματικού ποσού ύψους 8,300 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται. Ο 28χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με την ΥΚΑΝ να διερευνά υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4.00 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 28χρονο, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο που οδηγούσε, σε αγροτικό δρόμο στην επαρχία Λάρνακας. Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να συγκρουστεί με δύο υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί στο σημείο. Αμέσως μετά τη σύγκρουση αυτός τράπηκε σε φυγή τρέχοντας, ωστόσο τα μέλη της ΥΚΑΝ τον ανέκοψαν σε κοντινή απόσταση. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 1 κιλό και 600 γραμμάρια περίπου κάνναβης.

Αφού ο 28χρονος συνελήφθη από τα μέλη της ΥΚΑΝ για αυτόφωρα αδικήματα, έγινε έρευνα στην κατοικία του, κατά την οποία ο ίδιος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, ακόμη δέκα νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 269 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό ύψους 8,300 ευρώ, που διερευνάται κατά πόσον σχετίζεται με τη διακίνηση ναρκωτικών, και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση