ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συλλήψεις στο ΑΠΟΕΛ - Απόλλων: Διάταγμα αποκλεισμού τους από τα γήπεδα

Ενώπιον Δικαστηρίου εφτά πρόσωπα που συνελήφθησαν πριν τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Απόλλων στο ΓΣΠ

Ανακοινώσεις

Στην καταχώρηση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση εκδίκαση τριών υποθέσεων που αφορούν στην νομοθεσία για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, με κατηγορούμενους εφτά πρόσωπα, προχώρησε η Αστυνομία.

Με την καταχώρηση των τριών υποθέσεων για εκδίκαση, το Επαρχιακό Δικαστήριο διέταξε όπως οι εφτά κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι, με όρους που εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην επόμενη δικάσιμο. Παράλληλα, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, το Δικαστήριο εξέδωσε διατάγματα αποκλεισμού των εφτά κατηγορούμενων προσώπων από τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων που τους αφορούν.

Τα εφτά πρόσωπα συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικούς αγώνα που έγινε στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία, μεταξύ των ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝ.

Τέσσερα από τα εφτά πρόσωπα, 29χρονος, 31χρονος και δύο 25χρονοι άντρες, συνελήφθησαν όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε μετά από ανακοπή του οχήματος με το οποίο διακινούνταν στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, στο όχημα εντοπίστηκαν μία τσάντα που περιείχε 10 φωτοβολίδες, που φέρεται να ανήκαν στον 29χρονο οδηγό του οχήματος, μίας τσάντα που περιείχε μία φωτοβολίδα, μία κουκούλα και δύο σπαστήρες με ίχνη κάνναβης, που φέρεται να ανήκαν στον ένα 25χρονο, μία τσάντα με καπνογόνο και δύο φωτοβολίδες, που φέρεται να ανήκαν στον δεύτερο 25χρονο, και ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, που φέρεται να ανήκε στον 31χρονο.

Άλλα δύο από τα εφτά πρόσωπα, άντρες ηλικίας 21 ετών, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου που επίσης έγινε μετά από ανακοπή του οχήματος με το οποίο διακινούνταν στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ. Στο όχημα εντοπίστηκε μία τσάντα, που περιείχε πέντε κουκούλες, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, δύο σιδερογροθιές, δύο σπρέι μπογιάς, και δύο πυρσούς, τα οποία φέρεται να ανήκαν στον 21χρονο οδηγό του οχήματος. Στην κατοχή του δεύτερου 21χρονου εντοπίστηκαν 11 κροτίδες.

Το έβδομο πρόσωπο, άντρας ηλικία 24 ετών, συνελήφθη όταν σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που οδηγούσε, στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, εντοπίστηκε εντός του οχήματος, ένα ξύλο μήκους 90 εκατοστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση