ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από την Ινδία τα 500 κιλά ναρκωτικά - Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Κύπρος θα λειτουργούσε ως διαμετακομιστικός σταθμός

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΥΚΑΝ με στόχο να βρεθούν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται, σχετικά με τον εντοπισμό των 500 κιλών συνθετικών ναρκωτικών στη Λάρνακα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε ποτέ στο νησί μας με τις Αρχές να διεξάγουν τις έρευνες σε συνεργασία με άλλες χώρες για να λυθεί το «μυστήριο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ανέφερε πως τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε αποθήκη συγκεκριμένης εταιρείας στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φαίνεται να έφτασαν από την Ινδία. Όπως είπε, η Κύπρος το πιο πιθανό να λειτουργούσε ως διαμετακομιστικός σταθμός για τη μεταφορά της μεγάλης αυτής ποσότητας των ναρκωτικών.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή συνεργάζονται με άλλες χώρες με σκοπό να συλλεχθούν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται, ενώ να σημειωθεί πως δεν προκύπτει κάποια σύλληψη μέχρις στιγμής.

Υπενθυμίζεται πως μετά από πληροφορία που είχαν οι δυνάμεις της ΥΚΑΝ και σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (25/10) έρευνα σε αποθήκη εταιρείας στη Λάρνακα, όπου εντοπίστηκαν 50 χάρτινα βαρέλια, τα οποία περιείχαν κρυσταλλική ουσία, βάρους 500 κιλών. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για συνθετικά ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν από τις Τελωνειακές Αρχές και παραδόθηκαν σήμερα την Πέμπτη (26/10) στην ΥΚΑΝ, για συνέχιση των εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εικόνες από τα βαρέλια όπου βρέθηκαν τα ναρκωτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση