ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλείποντα πρόσωπα: Δυο ανήλικα κορίτσια

Τις ψάχνει η Αστυνομία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από χθες το βράδυ από τον χώρο όπου διαμένει στη Λευκωσία, η Ελευθερία Κουφού, 16 ετών.
Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα το πρωί, από τον χώρο νοσηλείας της στη Λευκωσία, η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΛΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, 16 ετών.

Η 16χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε τζιν παντελόνι, μαυρόασπρη ριγέ μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X