ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας - Θρίλερ η εξαφάνιση του Αντρέα Χρίστου

Δεν βρίσκουν πουθενά τον 35χρονο

24news team

Ελεύθερος αφέθηκε χθες, ο 34χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είχε συλληφθεί για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη που διαπράχθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενάντια στον 34χρονο δεν προκύπτουν στοιχεία για την εγκληματική ενέργεια και ως εκ τούτου φαίνεται να επιβεβαιώνεται το άλλοθι που παρουσίασε ο επιχειρηματίας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 31χρονος συλληφθέντας, σε προφορική του κατάθεση, είχε αναφέρει ότι στις 5 Δεκεμβρίου μετέβη μαζί με τον 35χρονο καταζητούμενο, Αντρέα Χρίστου, στο σπίτι του 34χρονου επιχειρηματία στην Αγία Νάπα για να λάβουν χρήματα.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του 34χρονου είχε αναφέρει πως ο πελάτης του, στις 5 Δεκεμβρίου, βρισκόταν σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Σωτήρα μαζί με άλλους θαμώνες.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τα κλειστά κυκλώματα, τα οποία δείχνουν τον 34χρονο επιχειρηματία στο εν λόγω πρακτορείο.

Ομολόγησε ο 31χρονος

Ο 31χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εγκληματική ενέργεια έκαψε και πέταξε τα ρούχα του σε πηγάδι. Τα ρούχα, εντοπίστηκαν μετά από υποδείξεις του ίδιου με τους ανακριτές να τα στέλνουν για εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (7/12), ομολόγησε προφορικά την διάπραξη των αδικημάτων αναφορικά με την υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη ενώ είχε κατονομάσει και δεύτερο πρόσωπο.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο φερόμενος εκτελεστής, είναι συνωμοσία για διάπραξη φόνου, απόπειρα φόνου, πράξεις που σκοπεύουν βαριά σωματική βλάβη, παράνομη κατοχή οπλισμού και εκρηκτικών υλών, ενώ το dna του συνδέθηκε με την προσωπίδα που εντοπίστηκε κοντά στη σκηνή.

Άφαντος ο Αντρέας Χρίστου

Εξάλλου σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 35χρονου Αντρέα Χρίστου, ο οποίος καταζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές. Ο 35χρονος δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο, ενώ ο 31χρονος ισχυρίστηκε ότι λάμβανε οδηγίες από τον Χρίστου.

Ο 31χρονος υποστήριξε επίσης στην κατάθεσή του ότι θα λάμβανε ως αμοιβή 20 χιλιάδες ευρώ από τον Χρίστου, ο οποίος από πλευράς του ισχυρίστηκε ότι ζήτησε να πληρωθεί από τον επιχειρηματία, και του έδωσε 20 χιλιάδες αντί 40 χιλιάδες που ήταν η αρχική συμφωνία.

*Ο 35χρονος Αντρέας Χρίστου

Ο καταζητούμενος, Αντρέας Χρίστου, δηλώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου από την αδελφή του στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ως ελλείπον πρόσωπο. Η αδελφή του Χρίστου, είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι αυτός της είχε αποκαλύψει πως συνωμότησαν μαζί με τον ύποπτο 34χρονο για να διαπράξουν τη δολοφονία του 42χρονου στην Ορόκλινη και ότι θα λάμβανε από αυτόν το χρηματικό ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο στο τέλος έλαβε μόνο 20 χιλιάδες.

Σημειώνεται πως ο 35χρονος παρέδωσε επίσης στην αδελφή του, σύμφωνα με τα όσα η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο και έδωσε στη συνέχεια στις Αρχές και τυγχάνει αξιολόγησης. Οι Αρχές παρά τις εκτεταμένες έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό του, αυτό δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατό με αποτέλεσμα να παραμένει εξαφανισμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X