ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έλα τα κλειδιά Πρόεδρε... δώσε τα σε κανέναν Υπουργό σου»

Η απόγνωση Κύπριου ιδιοκτήτη μπαρ

24news team

Η έλευση της πανδημίας στην χώρα μας προκάλεσε και εξακολουθεί να προκαλεί διάφορα προβλήματα. Οι ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης εδώ και μήνες κατέβασαν ρολά στα υποστατικά τους εξαιτίας των μέτρων για αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Ένας από αυτούς, ο κύριος Μάριος Διανέλλος, ιδιοκτήτης μπαρ στην Λάρνακα, συγκλονίζει με την ανάρτησή του, την οποία δημοσίευσε λίγη ώρα μετά και την ανακοίνωση του νέου lockdown στην Κύπρο.

Αυτούσια η ανάρτησή του

«Έλα τα κλειδιά Πρόεδρε. Τί να τα κάνω εγώ. Δωσε τα σε κανέναν Υπουργό σου. Δωστα στον Υπουργό Υγείας που έχει cafe και ξέρει κ τη δουλειά. Δωστα της Μηλόπιτας. Δωστα στους συμβούλους σου. Εμάς δεν μας χρειάζονται. 5 μήνες κλειστοί κ αλλοι 5 μήνες να μην δικαιούται να καθίσουν μέσα μας διαλυσατε.

Σε όποιους τα δώσεις τα κλειδιά να τους πεις όμως πως πάνω στο ψυγείο είναι οι λογαριασμοί ρεύματος,νερού,τηλέφωνο, δίπλα από την ταμειακή μηχανή είναι ο λογαριασμός για να καταθέσει τα ενοίκια τόσων μηνών που δεν δουλεύουμε κ η ιδιοκτήτρια τα θέλει.

Επίσης στο μεγάλο ψυγείο στο bar,όλες οι μπύρες κ τα φαγώσιμα που θα βρουν είναι ληγμένα, για πέταμα, να μην τα χρησιμοποιήσουν,
Και σε παρακαλώ να τους πεις να κρατήσουν το προσωπικό,είναι καλά παιδιά,τίμια κ δουλευταραδες κ απενταροι τώρα.
Ξέχασα να σου πω για τις υπέροχες μουσικές του bar. Κράτησε εκείνα τα ροκ κομμάτια, δεν είναι ανάγκη να βάλουν εμβατήρια. Καταλαβαίνει ο κόσμος τι γίνεται κ χωρίς αυτά.

Ευχαριστούμε πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X