ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτινάχθηκαν από πορτμπαγκάζ οχήματος - Σε σοβαρή κατάσταση 16χρονη

Πώς έγινε περιστατικό

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 16χρονη η οποία εκτινάχθηκε, μαζί με άλλες δύο συνομίλικές της, από τον χώρο αποσκευών αυτοκινήτου που οδηγούσε άλλη 16χρονη.

Μιλώντας, στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι το περασμένο Σάββατο, γύρω στις 11:20 το βράδυ, στο Παραλίμνι, ανήλικη η οποία οδηγούσε όχημα με συνοδηγό επίσης ανήλικο πρόσωπο και με τρεις άλλες 16χρονες να βρίσκονται στο ανοιχτό πορτμπαγκάζ οχήματος, φαίνεται σε κάποια στιγμή να απώλεσε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε πάσσαλο και να ακινητοποιηθεί.

Από την σύγκρουση οι τρεις ανήλικες που βρίσκονταν στο πίσω μέρος εκτινάχθηκαν και τραυματίστηκαν. Η πρώτη φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή. Η δεύτερη φέρει κάταγμα λεκάνης και η τρίτη κάταγμα κεφαλής και κάποια εγκαύματα στην πλάτη λόγω της τριβής στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου ο ιδιοκτήτης του οχημάτος έχει εντοπιστεί και φαίνεται να είναι ο γονέας του ανήλικου συνοδηγού, ο οποίος επέτρεψε στην ανήλικη να οδηγήσει το όχημά του. Αυτή τη στιγμή γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αδικήματα που προκύπτουν.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο στάθμευσης του σταδίου Τάσος Μάρκου. Η Αστυνομία έχει ενώπιον της πληροφορίες ότι ενδεχομένως να γίνονται συχνά συγκεντρώσεις νεαρών στο συγκεκριμένο σημείο. Ο κ. Ανδρέου διαβεβαίωσε ότι προγραμματίζονται τροχονομικοί έλεγχοι και επιχειρήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή και όπου υπάρχουν πληροφορίες ότι ανήλικα πρόσωπα οδηγούν οχήματα χωρίς άδεια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση