ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έθεσαν σε κίνδυνο το παιδί τους - Συνελήφθησαν οι γονείς της 8χρονης

Την πήγε ο πατέρας στην οικία που βρέθηκε

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια της 8χρονης Kristine. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 το απόγευμα σε οικία φιλικού προσώπου της μητέρας, στην περιοχή Λανιτείου, μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από την Αστυνομία. 

Πληροφορίες ακόμη αναφέρουν ότι το κοριτσάκι πήγε ο ίδιος του ο πατέρας το Σάββατο (04/01) βράδυ στην οικία όπου εντοπίστηκε σήμερα Δευτέρα (06/01), για να διανυκτερεύσει εκεί. 

Φέρεται επίσης η οικογένεια να είχε ενημερώσει την μητέρα ότι η μικρή βρισκόταν στο σπίτι τους το βράδυ του Σαββάτου (04/01) όσο και την Κυριακή το πρωί (05/01). 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν η μητέρα όπως και ο πατέρας ως ύποπτοι για τα αδικήματα της παραμέλησης παιδιού κάτω των 16 ετών κατά τρόπο που τίθεται η ζωή του σε κίνδυνο καθώς και για το αδίκημα των ψευδών πληροφοριών στην Αστυνομία.

Το γραφείο ευημερίας έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και θα δράσει αναλόγως.

Για τον εντοπισμό της 8χρονης συμμετείχαν μέλη της Αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού, η ποδηλατική αστυνομία, ο Αστυνομικός σταθμός Αγίου Ιωάννη, μέλη της πολιτικής Άμυνας, όπως και εθελοντές - πολίτες.

Νωρίτερα

Καταγγέλθηκε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2020, ότι ελλείπει από την κατοικία της στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στην Λεμεσό, η πιο κάτω εικονιζόμενη, Kristine Bucek, ηλικίας 8 χρόνων, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Η 8χρονη ελλείπει από χθες Κυριακή, 5 Ιανουαρίου, όταν γύρω στις 4.00 το απόγευμα, αποχώρησε από κατοικία φίλων της οικογένειας της, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, για να μεταβεί στην κατοικία της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X