ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στη θαλάσσια περιοχή της Αυδήμου

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών – Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για τον αγνοούμενο Ρώσο επιχειρηματία

24news team

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στις αρχές, μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή της Αυδήμου, σε κοντινή απόσταση από το Πισσούρι.  Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Λιμενικής Αστυνομίας για την ανάσυρση της σορού. Η περιοχή αποκλείστηκε, με τις αρχές να προχωρούν στις προβλεπόμενες διαδικασίες.  

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, τη σορό εντόπισε πολίτης στην παραλία της Αυδήμου, η οποία εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του άνδρα, ούτε αν πρόκειται για τον 56χρονο Ρώσο επιχειρηματία Βλαντισλάβ Μπαουμγκέρτνερ, ο οποίος αγνοείται τις τελευταίες ημέρες και για τον οποίο διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή Πισσουρίου.

Η νεκροτομή στη σορό, που φαίνεται να μην ήταν σε αναγνωρίσιμη κατάσταση, θα διενεργηθεί την Πέμπτη από ιατροδικαστή των Βρετανικών Βάσεων. Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, μέχρι στιγμής δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο όσον αφορά την αιτία θανάτου του άγνωστου άντρα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται ανακοίνωση από τις αρχές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση