ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - «Γάζωσαν» 38χρονο (pics)

Φώναζε, ζητώντας βοήθεια

Απόπειρα φόνου σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου στην περιοχή κοντά στο λιμάνι της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές ειδοποιήθηκαν λίγο μετά τις 20:30 για επεισόδιο με πυροβολισμούς από τους οποίους ένα πρόσωπο τραυματίστηκε.

Ο 38χρονος, θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις από γναθοχειρούργο.

Ο 38χρονος έφτασε στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει και ενώ προσπαθούσε να σταθμεύσει το όχημά του δέχθηκε τους πυροβολισμούς πέφτοντας αιμόφυρτος.

Το θύμα αφότου δέχθηκε τους πυροβολισμούς από τον δράστη, ο οποίος φαίνεται να του είχε στήσει καρτέρι, φώναζε ζητώντας βοήθεια, γείτονες τον εντόπισαν καλώντας την Αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες ενώ φαίνεται ότι ο δράστης διέφυγε πεζός. Να σημειωθεί ότι το θύμα είναι γνωστός στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν δύο πυροβολισμοί στο όχημα και πέντε στο σώμα του θύματος, συγκεκριμένα τραυματίστηκε στο λαιμό, στήθος, γόνατο, δεξί χέρι και γνάθο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου ενώ η σκήνη έχει αποκλειστεί από μέλη της Αστυνομίας όπου διεξάγουν έρευνες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση