ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντοπίστηκε ο 34χρονος λουόμενος που αγνοείτο

Αγνοείτο από το πρωί

Ανευρέθηκε από 27χρονο από τον Πωμό στις 5 το απόγευμα ο 34χρονος τουρίστας από την Λευκορωσία, η τύχη του οποίου αγνοείτο από το πρωί όταν πήγε να κολυμπήσει σε θαλάσσια περιοχή του Πωμού.

Ο τουρίστας εντοπίστηκε να περπατά στον δρόμο Παχύαμμου- Πωμού. Aνέφερε στην Αστυνομία ότι είχε πάει το πρωί στη θάλασσα να κολυμπήσει, παρασύρθηκε από τα κύματα, δεν κατάφερε να βγει σε παραλία του Παχύαμμου και τελικά βγήκε σε πιο απομακρυσμένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του 34χρονου είναι ικανοποιητική.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίστηκαν καθόλη την διάρκεια της ημέρας από ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Το Υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση του ανέφερε πως στις 14:00 σήμερα , το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο άτομο στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού.

Ως εκ τούτου, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή 1 πλωτό σκάφος και ομάδα δυτών της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, ελικόπτερο της 460ΜΕΔ με νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας καθώς και περίπολο της Αστυνομίας.

Η αναφορά για την εξαφάνιση του τουρίστα έγινε στις 11 το πρωί από τον πρώην κοινοτάρχη του Πωμού ο οποίος εντόπισε τα προσωπικά αντικείμενα του τουρίστα στις 7 το πρωί στην παραλία της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομίας Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς έσπευσαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε πως τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στην παραλία ανήκουν σε Λευκορώσο 34 ετών που αφίχθη στην Κύπρο ως επισκέπτης .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση