ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
06 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Εκστρατεία από Ομονοιάτες στα social - Βάζουν τα τεστ τους (pics)

Θέλουν να «απαντήσουν»

24news team

Έντονες αντιδράσεις και σκληρές κριτικές δέχθηκαν οι οπαδοί της Ομόνοιας και όσοι επέτρεψαν να συμβεί, η φιέστα των «πρασίνων» της Λευκωσίας, το βράδυ της Δευτέρας (10/5) στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», λόγω των 20 και πλέον χιλιάδων προσώπων που παρευρέθηκαν, σύμφωνα με την εκτίμηση της Αστυνομίας.

«Έκρηξη» θυμού προκλήθηκε με βίντεο και φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς και αυτό ένεκα του γεγονότος πώς η Κύπρος μόλις είχε βγει από το τρίτο lockdown με την επιδημιολογική εικόνα του νησιού να μην ήταν η καταλληλότερη σε συνδυασμό με το ότι επιχειρήσεις βάσει διαταγμάτων λειτουργούν με συγκεκριμένο προσωπικό και πελάτες

Οι οπαδοί της Ομόνοιας ωστόσο, ως απάντηση των επικρίσεων, προέβαλαν το γεγονός ότι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι είχαν υποβληθεί σε τεστ κατά του κορωνοϊού, προτού παρευρεθούν στη φιέστα, ενώ στον χώρο υπήρχε και συνεργείο από χημείο που διενεργούσε επί τόπου rapid test σε όσους δεν είχαν εξεταστεί. Μάλιστα, αναφέρουν ότι υπήρχαν πρόσωπα που έλεγχαν τα τεστ των οπαδών προτού εισέλθουν στο προπονητικό κέντρο.

Τις τελευταίες ώρες, λίγες ημέρες δηλαδή μετά τη φιέστα και τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα, οι οπαδοί της Ομόνοιας ξεκίνησαν μια… εκστρατεία στα Social Media για να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε διασπορά του ιού. Συγκεκριμένα, πολλοί που έχουν υποβληθεί σε εξέταση κατά του κορωνοϊού λίγα 24ωρα μετά τη φιέστα, αναρτούν το χαρτάκι από το αποτέλεσμα που είναι αρνητικό, σημειώνοντας: «Ήμουν και εγώ στο Ηλίας Πούλλος».

Δείτε ενδεικτικά πιο κάτω μερικές από τις αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση